Blog Maje Horvat

Znebite se krčnih žil

Kako sem se znebila krčnih žil v enem tednu*

Objavljeno v , ob 19:51 | Avtor: Maja Horvat

Opozorilo: Vein Stopper je skoraj razprodan, danes leta ga lahko še naročite online.

Živjo, sem Maja, zopet sem tu. Z vami želim deliti svojo srečo ... Uspelo mi je – rešila sem se krčnih žil, in to od doma v samo tednu dni!!!*

Se spomnite, kako sem pred letom dni pisala o bolečinah v nogah in o tem, da imam krčne žile? Iskala sem nasvet, kako naj se jih znebim.

Torej, preizkusila sem številne domače recepte, vključno s popkom breze in ostalimi neumnosti. Preizkusila sem tudi zdravila za pospešitev cirkulacije, posebne nogavice itd. ... VSE TO JE POPOLNOMA NEKORISTNO. Ne pomaga. Ni rezultatov.

Obiskala sem tudi nekaj zdravnikov, ki mi na koncu niso pomagali, le rekli so, da sem zamudila čas za zdravljenje. V službi sem vzela teden dni dopusta. Bila sem precej depresivna in razmišljala sem, kako se najlažje rešiti krčnih žil in imeti lepe ter zdrave noge. Šla sem na splet in poiskala različne metode zdravljenja.

Ali je rešitev za krčne žile tu?

Nekega dne sem med iskanjem in branjem informacij na blogih in medicinskih forumih naletela na članek nekega zdravnika, specialista za krčne žile iz Ljubljane. Napisal je, da zdravljenje krčnih žil v Sloveniji ni uspešno, ker se zdravijo simptomi in ne vzroki.

Navedel je tudi spletno povezavo za kremo Vein Stopper, ki ima visok odstotek učinkovitosti zdravljenja tega problema.* Dolgo sem iskala, kje kupiti to kremo in informacije končno našla tu.

Najprej nisem verjela v to, saj se na TV reklamira toliko različnih izdelkov ... Toda prebrala sem veliko število pozitivnih reakcij na to kremo, zato sem se odločila, da jo preizkusim.

Na koncu sem naročila Vein Stopper. Pakiranje sem prejela že naslednji dan. Odprla sem ga, prebrala navodila in začela z uporabo.

Kakšni so rezultati? Ali so krčne žile izginile?

Kremo sem uporabljala, kakor je navedeno v navodilih. In kaj se je zgodilo? Po samo 5 dneh se je oteklina zmanjšala, krčne žile pa so začele izginjati – rezultat me je šokiral!!!* V samo 5 dneh!!!* Ali verjamete??? Nisem mogla verjeti svojim očem ... Moje noge so bile gladke in čiste, mrežastih krčnih žil ni bilo več videti – noge so postale lepe in bolečina je izginila!!!* Ne, ni pomota! In ne, nisem nora! Moje veselje je brezmejno. Nazadnje sem se tako počutila pred 20 leti. :)

Zdaj se počutim kot popolnoma zdrava oseba. Uauuu! Hvaležna sem celo tej bolezni, ker me je naučila ceniti to, kar imam, in na vse majhne probleme gledati iz drugega kota. Ne želim si predstavljati, kakšne noge bi imela, če ne bi odkrila kreme Vein Stopper. V mojem življenju sedaj ni prostora za mračne in težke misli, sedaj vse gledam z druge, svetlejše strani!

Zelo sem srečna, da se je vse tako dobro odvilo. Ko sem se rešila krčnih žil, sem razumela, da vsi mislimo, da najenostavnejše rešitve za naše probleme niso učinkovite in da so kompleksnejše rešitve, kot je operacija, bolj učinkovite. Toda ni tako. Krčne žile se lahko pozdravijo na enostaven, varen in hiter način.* Preverjeno!

*

Če je kdo zainteresiran – jaz sem izdelek naročila na tej spletni strani. To je edini pooblaščeni zastopnik za prodajo kreme Vein Stopper pri nas. Kar se tiče dostave, je paket prispel po kurirski službi, plača se po povzetju. Torej, vse je varno.

Cena kreme Vein Stopper je sedaj znižana, zato pohitite z naročilom!

Upam, da vam je bila ta informacija uporabna in da boste končno vrnili lepoto in zdravje svojim nogam v le nekaj dneh!* Srečno!

Izpolni kratek vprašalnik, ki ga najdeš spodaj, in izvej, ali lahko ta izdelek pomaga tudi tebi.

Koliko si star/-a?194 komentarjev
Živjo Maja, tvoja zgodba me je navdihnila! Imam varikozne vene na obeh nogah, toda na desni nogi imam večje probleme - bolečina se pojavlja od kolka do kolen in ta noga se mi hitro utrudi. Nisem še odšla na niti en pregled, sama bi želela najti zdravilo. Kasneje bom napisala rezultate...če bom imela pozitivne rezultate.
| Komentiraj
3
Hvala ti Maja. Včeraj sem prejela svoje pakiranje. Vse je ok. Kremo sem že začela uporabljati. Veselim se rezultatov že v roku 5 dni! :)))
| Komentiraj
4
Če želite lepe noge, prenehajte nosti pete! Krčne žile se pojavljajo zaradi visokih pet. V Ameriki in Evropi vse ženske hodijo v ravnih čevljih in to je edini način, da ohranite lepoto svojih nog!!! Toda ne, me se trudimo nositi čim višje pete in nato hitimo do zdravnika, da nam pomaga glede krčnih žil, da bi lahko nosile čim krajša krila.
| Komentiraj
10
To kremo uporabljam že nekaj tednov. Zdaj lahko nosim kratka krila! Draga moja, visoke pete nimajo veze s tem!

*

| Komentiraj
7
Moj specialist za vene mi je priporočil, naj uporabljam to kremo. :)
| Komentiraj
5
Živjo Maja! Naročila sem to kremo. Resnično si želim preizkusiti ta izdelek. :)
| Komentiraj
3
Super:) Naročila sem eno pakiranje. Kremo sem začela uporabljati. Kasneje javim, kakšni so rezultati.
| Komentiraj
7
ta tema je zastarela. Vsi vedo za to kremo. Moja mama jo je uporabljala, ko je imela probleme z venami že pred 2 letoma.
| Komentiraj
4
V Ameriki živim že 5 let in to kremo uporabljam non-stop! Vse moje sodelavke so videti kot zvezde z rdeče preproge. :))
| Komentiraj
5
Živjo! To kremo uporabljam že 3 dni...brez besed! Hvala ti Maja! Moje noge so videti odlično!
| Komentiraj
6
Po 4 dneh uporabe sem opazila prve rezultate. Oteklina je izginila, vene so videti dobro, moje noge so čudovite! Presrečna sem in vesela!
| Komentiraj
21
Kupila sem kremo in zelo mi je všeč! Prve rezultate sem začela opažati po 7 dneh uporabe...To je darilo, če pomislimo, koliko stane ta krema.
| Komentiraj
9
Maja, poznam to zadevo in veliko sem prebrala o tej kremi. Z leti so se mi začele pojavljati mrežaste krčne žile, tedaj sem uporabljala to kremo in po 2 letih nimam več nikakršnih problemov z venami. Iz srca priporočam ta izdelek prav vsem!
| Komentiraj
5
Moj mož je zelo zadovoljen z rezultati. Pravi, da bi lahko sodeovala na izboru za "Miss najlepših nog". :DDD

*

| Komentiraj
18
Ta krema odlično deluje. Naročila sem jo na isti spletni strani in nič nisem plačala vnaprej. Pošiljko sem prejela v 6 dneh. Po enem tednu uporabe so krčne žile povsem izginile in sedaj nimam več problemov.
| Komentiraj
2
Opa - v samo 1 tednu sem se rešila krčnih žil! Kakšen šok:)))

*

| Komentiraj
47
Bolečina v nogah je izginila - moje noge so sedaj lepe in gladke :)))) Enostavno neverjetno. Punce - priporočam vsem!
| Komentiraj
31
Tudi jaz sem slišala za "vein stopper". Moja teta je uporabljala to kremo, da bi pozdravila svoje bolne vene.
| Komentiraj
11
Živjo, super krema. Po le tednu dni sem pozdravila krčne žile.
| Komentiraj
38
To je super, če želite imeti lepe in negovane noge!!! Moja pošiljka kreme je prispela v roku 4 dni.

*

| Komentiraj
57
Dober dan dame. Moja žena je kupila to kremo, njene noge so se precej spremenile, odkar je začela uporabljati to kremo! Zadovoljen sem. Poskusite tudi vi!
| Komentiraj
3
Ufff zdaj se vsi hvalite, da ste že zdavnaj slišali za to kremo. Tisti, ki se ne trudijo, ne bodo imeli nikakršnih rezultatov od te kreme.
| Komentiraj
5
Hvala vam za članek. Grem takoj naročiti kremo!
| Komentiraj
9
Ravno to, kar sem iskala! Sedaj se bodo v službi vsi pogrizli od ljubosumja
| Komentiraj
16
Na Zahodu vsi uporabljajo to kremo že kar nekaj časa. Zelo je uspešna pri zdravljenju mrežastih krčnih žil. Toda kot vedno...do nas pride vse kasneje
| Komentiraj
21